به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر قباد محمدی در جلسه تقدیر از مسئولان فنی نظارت بر مواد غذایی استان کرمانشاه در سرسرای جلسات معاونت غذا و دارو افزود: مسئولان فنی نمایندگان وزارت بهداشت در صنایع غذایی هستند که کار اصلی نظارت در این حوزه را بر عهده دارند.
وی اظهار کرد: مواد خوراکی که مسوول فنی وظیفه نظارت بر آن را دارد به دست مردم میرسد و مردم میتوانند با وجود مسئول فنی در مراکز تولید با خیال آسوده از آن مصرف کنند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در ادامه این جلسه گفت: مسأله غذا یک موضوع بسیار حساس و راهبردی است و اگر زنجیره تولید و توزیع مواد غذایی به خوبی مراقبت شود میتوان جامعهای سالم تر داشت.
دکتر شهریار مستوفی افزود: حدود ۳۰تا ۳۵ درصد محصولات غذایی در مرحله تولید تا توزیع هدر میرود در حالی که حدود ۲ میلیارد نفر در دنیا دچار سوء تغذیه پنهان هستند.
در ادامه این نشست از مسئولان فنی برتر کارخانهها و کارگاههای تولید مواد خوراکی و کارشناسان غذا و دارو شبکههای بهداشت و درمان شهرستانها تقدیر شد.
نظر شما